Over ons

Over ons

Welkom bij voetbalschool Oud Turnhout united,

Waar wij in 2015 zijn begonnen als zaalvoetbalvereniging/voetbalschool  zijn wij in de zomer 2018 verder gegaan als voetbalschool Oud-Turnhout United, dit om de focus te leggen om spelers met potentie of spelers die graag voetbal spelen te verbeteren in hun voetbalkunsten. Indien de mogelijkheid zich voordoet dat een voetballer potentie heeft om hogerop te voetballen dan is  doorstroom naar BVO mogelijk.

Tijdens wekelijkse trainingen, voetbaldagen en voetbalstages krijg je bij ons de beste en leukste trainingen! Door jou met plezier te laten trainen, zorgen onze trainers voor ontwikkeling van je vaardigheden en zal je gegarandeerd beter leren voetballen! Ofwel, met plezier leren voetballen doe je bij voetbalschool Oud-Turnhout United!

 

Oud-Turnhout United methode

Oud-Turnhout United methode is een bepaalde manier van training geven. Tijdens de training staat kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. De trainingen volgens onze methode zijn mogelijk in zowel groepsverband als individueel.

 

Groepstraining:

Elk seizoen starten we in september t/m de maand april. Spelers zijn dus een jaar lid bij voetbalschool Oud-Turnhout United. De groepstraining bestaat uit techniek, fysiek, coördinatie en looptraining. Tijdens de techniektrainingen besteden we onder andere aandacht aan functionele passeerbewegingen, het leren omgaan met één en meerdere tegenstanders en afwerken. Tijdens de training krijgen de spelers een perfecte passeerbeweging te zien om deze thuis te oefenen. De groepstraining is geschikt voor kinderen in de categorie van 8 t/m 11 en van 12 tot 16 jaar. Ook hebben we nadat het seizoen gedaan is een zomertraining hiervoor moet je opnieuw inschrijven.

 

Privétraining:

Het is ook mogelijk om individueel een training van ons af te nemen. De speler kan op maat getraind worden en kiezen uit een techniek, coördinatie, fysieke of looptraining, of een combinatie hiervan. Spelers die in de voorbereiding, winterstop of gedurende het seizoen willen investeren, kunnen zich aanmelden hiervoor. De privétrainingen zijn geschikt voor jong en oud.

 

Wij geven trainingen met ballen van het formaat 3 of 4 . Er worden op dinsdag, donderdag en zondag trainingen aangeboden, je kan kiezen uit één van deze dagen de trainingen zijn dus één keer per week. Deze dagen zijn gekozen om spelers die bij een club op het veld spelen de gelegenheid te geven om te kunnen trainen bij hun club . Wij zullen regelmatig oefenwedstrijden spelen tegen andere voetbalscholen of verenigingen die op hoog niveau acteren.

Dit kan zowel in de zaal zijn als op het veld.

Sponsors

Contacteer ons!

 

✆ Radi Belhaj        +32 471941604

✆ Latif Mazrouai +31 684849987

✉ info@otunited.be

 info@otunited.be

 

Bankrekeningnummer : BE80 3631  5370 0277

 

 

Like ons op Facebook!

Deel onze website!

Copyright © voetbalschool Oud-Turnhout United