Visie

Professionele trainers

Wij werken uitsluitend met professioneel ingestelde trainers, die geloven in ieders ontwikkelbaarheid en de ontwikkeling van het individu voorop stellen. Al onze trainers zijn opgeleid of in opleiding en dragen dezelfde visie uit. Bij ons staan alle spelers centraal en is elke speler uniek.

 

Gericht op jouw individuele ontwikkeling

Het is een illusie om van iedereen een prof te maken, maar wij helpen iedereen naar zijn/haar eigen top, ongeacht het niveau. Door te trainen op niveau en veel te variëren en te differentiëren dagen wij iedereen uit zich verder te ontwikkelen. Wij willen de jongeren motiveren en enthousiasmeren om hun doel te bereiken. Behalve ontwikkeling op voetbalgebied, dragen onze training ook bij aan sociale ontwikkeling.

 

Maatschappelijk betrokkenheid

Middels de voetbalschool willen wij onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. De organisatie vindt dat sport toegankelijk dient te zijn voor ieder kind. De voetbalschool hanteert hierdoor zeer scherpe tarieven. Desondanks wordt de kwaliteit van de voetbalschool gewaarborgd.

 

Gestructureerde trainingen

Dit betekent dat alle trainingen volgens verschillende methodes worden gegeven. De ontwikkeling van functionele technische vaardigheden staat centraal. Iedere training wordt nauwkeuring voorbereid en heeft een herkenbare structuur. We delen onze Voetbalschool spelers in op 2 niveaus per leeftijdscategorie, de eerste categorie is “basics”, waarbij we spelers voornamelijk in de basisvaardigheid proberen te ontwikkelen, het aanleren van verschillende technische oefeningen waardoor spelers zichzelf steeds beter kunnen handhaven aan de bal en bepalender kunnen zijn in de wedstrijden. Op het niveau “Performance” proberen wij een breder aanbod te leveren en met veel variatie in oefenstof onze spelers fitter, beter, sterker, technischer en intelligenter te maken. Onze Voetbalschool moet voor vele spelers de springplank zijn om hogerop te komen, vanuit onze filosofie en opleidingsvisie denken wij dat we spelers een mooie mogelijkheid kunnen bieden om de professionele begeleiding te ontvangen die ieder kind verdiend. Onze filosofe is dan ook dat het net zo belangrijk is om een kind die de basis moet aanleren, hem daarmee te helpen, als om een van onze talenten te helpen de stap te maken naar een profclub. Iedereen heeft immers recht op een hoogwaardige training!

 

Veilige, leuke en uitdagende leeromgeving

 

Tijdens onze activiteiten doen wij er alles aan dat iedereen zich prettig voelt. Fouten maken is geen probleem en we stimuleren iedereen creatief te zijn en eigen keuzes te maken. Onze trainers benadrukken voornamelijk dat wat goed gaat.

 

Speerpunten zijn:

 

Voetbalcoördinatie

Passen / Trappen / Aannemen

Handelingssnelheid

Reactiesnelheid

Kleine positie- en partijspelen

Fysieke training

Veel handelingen met en zonder bal

Hoge intensiteit

Progressieve oefenstof

Pedagogische benadering

Het stimuleren van zelfregulatie (zelf beter willen en kunnen worden)

Heel veel beleving en plezier!

Aanvallen en verdedigen

 

Wat biedt Voetbalschool Oud-Turnhout United  uw kind?:

 

Plusminus 30 tal trainingen van 90 minuten per training

Voetbalwedstrijden en tournooien

Gediplomeerde trainers met ervaring in het jeugdvoetbal

Professioneel trainingsmateriaal

Begeleiding  van spelers voor/tijdens en na de training

Individuele techniek trainingen

Trainen in groepen van 10 tot max. 14 spelers

Contacten met BVO ‘s

 

Contacteer ons!

 

✆ Radi Belhaj        +32 471941604

✆ Latif Mazrouai +31 684849987

✉ info@otunited.be

 info@otunited.be

 

Bankrekeningnummer : BE80 3631  5370 0277

 

 

Like ons op Facebook!

Deel onze website!

Copyright © voetbalschool Oud-Turnhout United